Райфайзен Лизинг със специални предложения по време на Автосалон София

По време на Автосалон 2017 г. Райфайзен Лизинг България ООД предлага на клиентите възможност за одобрение на лизингови сделки в рамките на 10 минути на място – в шоурума на доставчика или дилъра на леки автомобили. По този начин клиентите физически и юридически лица, които искат да закупят автомобил на лизинг, могат бързо и лесно да получат финансиране, благодарение на уеб базираната платформа за одобрение на сделки. Чрез нея се генерират оферти за лизинг и погасителен план, а клиентите могат да изчислят цялостните си разходи, в зависимост от избрания план и застраховател.
    Посетителите ще могат да се възползват от тази услуга на Автосалон София 2017, където Райфайзен Лизинг ще участва със свой щанд, намиращ се в зала 5. Автосалонът ще се проведе между 13 и 22 октомври в Интер Експо Център в София.
    В допълнение на това, по време на изложението, Райфайзен предлага и промоционални условия за лизинг – клиентите на компанията ще получат изгодни лихвени условия, като изискването е да са подали искане за лизинг до края на декември 2017 г.  Срокът на лизинга е до 72 месеца за нови автомобили, минималното самоучастие е 10%, а валутата – лева и евро.
    Райфайзен Лизинг предлага пълната гама от лизингови продукти като финансов и оперативен лизинг, застраховки, митническо освобождаване, регистрация на автомобили, както и управление на автопарк  Активите отдавани на лизинг включват както превозни средства като автомобили, камиони и ремаркета, така и строителни машини, селскостопанска техника, съоръжения и индустриално оборудване, и недвижими имоти.