Райфайзен Лизинг на селскостопанското изложение БАТА АГРО

На лятното издание на международното селскостопанско изложение БАТА АГРО 2018, което ще се проведе между 15 и 18 май  в Стара Загора, Райфайзен Лизинг България предлага промоционални условия и гъвкави погасителни планове, отговарящи на конкретните нужди на посетителите на изложението.
       Промоционалните условия включват атрактивна лихва, минимално самоучастие и сезонен погасителен план. Условията са разработени специално за изложението и са валидни за подадени искания за лизинг до края на юни 2018 г. Райфайзен Лизинг предлага финансиране за цялата гама селскостопанска техника, включително и прикачен инвентар. По време на БАТА АГРО 2018 земеделските стопани ще могат да се възползват и от специализиран Агрокредит.
       Посетителите на изложението, ще могат да се запознаят с предлаганите финансови продукти за цялата гама селскостопанска техника, както и да получат подробна информация за възможността за финансиране по програма COSME на Европейската комисия.
     COSME e гаранционна програма, предлагана от Райфайзен Лизинг с подкрепата на Европейският инвестиционен фонд (ЕИФ), която предоставя финансиране на българските малки и средни предприятия (МСП) при облекчени условия.
     По програмата могат да се финансират МСП, развиващи приемлива дейност, съгласно  критериите на ЕИФ, които имат желание да инвестират с минимално самоучастие или имат стартиращ бизнес. Програмата дава възможност за финансиране чрез лизинг с минимална авансова вноска, с разсрочено или авансово платено ДДС, като за фирми с бизнес история над 1 година авансовата вноска е 5%, а за стартиращи компании с история на бизнеса под 1 година е 20%.