Райфайзен с нова система за одобрение на лизинг на място

Назад

Компанията участва със свой щанд на Автосалон София 2015 

Райфайзен Лизинг България ООД въвежда нова система за одобрение на лизингови сделки, благодарение на която клиентите ще получават решение в рамките на 10 минути на място – в шоурума на доставчика или дилъра на леки автомобили. Системата представлява уеб базирана платформа, която дава възможност на физическите лица, които искат да закупят автомобил на лизинг, бързо и лесно да получат финансиране. Чрез нея се генерират оферти за лизинг и погасителен план, а клиентите могат да изчислят цялостните си разходи в зависимост от избрания план и застраховател.

Посетителите ще могат да се възползват от новата услуга още на откриващия се тази седмица Автосалон София 2015, където Райфайзен Лизинг ще участва със свой щанд, намиращ се в зала 4. 

В допълнение на това по време на изложението Райфайзен предлага и промоционални условия за лизинг – клиентите на компанията няма да дължат такса за финансиране и ще получат изгодни лихвени условия, като изискването е да са подали искане за лизинг до края на ноември 2015 г.  Срокът на лизинга е до 60 месеца за нови автомобили, минималното самоучастие е 15%, а валутата – лева и евро. 

Райфайзен Лизинг предлага пълната гама от лизингови продукти като финансов и оперативен лизинг, застраховки, митническо освобождаване, регистрация на автомобили. Активите, отдавани на лизинг, включват както превозни средства като автомобили, камиони и ремаркета, така и строителни машини, селскостопанска техника, съоръжения и индустриално оборудване, недвижими имоти.  

Компанията има 10 представителства в цялата страна – в София, Пловдив, Варна, Добрич, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Плевен и Монтана.