Райфайзен Лизинг е официален лизингодател на Международното изложение Truck Expo

Назад

     Райфайзен Лизинг България ще бъде официален лизингодател на Международното изложение за тежкотоварни автомобили Truck Expo 2017. То  ще се проведе между 1 и 3 юни на летище Лесново.       На щанда на Райфайзен Лизинг посетителите на изложението ще могат да се консултират с експерти от дружеството и да получат промоционални лизингови условия, съобразени с техните конкретни нужди. Промоционалните условия включват атрактивна лихва и минимално самоучастие, валидни до края на юни 2017 г. Клиентите, сключили сделки в дните на изложението ще се възползват и от допълнителен бонус – без такса финансиране.   Посетителите на изложението, ще могат да се запознаят с предлаганите финансови продукти за цялата гама тежкотоварни автомобили, както и да получат подробна информация за възможността за финансиране по програма COSME на Европейската комисия. 
    COSME e гаранционна програма, предлагана от Райфайзен Лизинг с подкрепата на Европейският инвестиционен фонд (ЕИФ), която предоставя финансиране на българските малки и средни предприятия (МСП) при облекчени условия.
     По програмата могат да се финансират МСП, развиващи приемлива дейност, съгласно  критериите на ЕИФ, които имат желание да инвестират с минимално самоучастие или имат стартиращ бизнес. Програмата дава възможност за финансиране чрез лизинг с минимална авансова вноска, с разсрочено или авансово платено ДДС, като за фирми с бизнес история над 1 година авансовата вноска е 5%, а за стартиращи компании с история на бизнеса под 1 година е 20%.