Райфайзен Лизинг със специални предложения за клиентите по случай 15-годишнината си

Назад

Посетителите на Автомобилен Салон София 2019 могат да се възползват от промоционална лихва и бързо одобрение 

Райфайзен Лизинг България ООД предлага специални възможности за клиентите си по случай 15-годишнината на компанията. Посетителите на Автомобилен Салон София 2019 могат да се възползват от промоционални лихви по време на изложението, срок на лизинга до 72 месеца за нови автомобили и минимално самоучастие от 10%.  Форумът, който се провежда в Интер Експо Център, ще продължи до края на седмицата, като щандът на компанията се намира в зала 4.

"За 15 години спечелихме доверието на над 18 хил. клиенти и 600 доставчици, като сме отпуснали лизинги за близо 2.3 млрд. лв.", казва Николай Христов, управител на Райфайзен Лизинг България. Към днешна дата компанията е финансирала покупката на над 31 хил. леки и повече от 4 300 тежкотоварни автомобила. В българското производство през последните 15 години са въведени над 9 400 машини и съоръжения с подкрепата на Райфайзен Лизинг. "Формулата на успеха ни е развитието на услугите в ритъм с бъдещето и с фокус върху клиента", допълва Николай Христов.

Райфайзен Лизинг предлага пълната гама от лизингови продукти като финансов и оперативен лизинг, застраховки, митническо освобождаване, регистрация на автомобили, както и управление на автопарк. Активите, отдавани на лизинг, включват както превозни средства като автомобили, камиони и ремаркета, така и строителни машини, селскостопанска техника, съоръжения и индустриално оборудване, недвижими имоти.