Райфайзен Лизинг - Работен процес по време на извънредното положение

Назад

Уважаеми клиенти и партньори,

 

Информираме Ви, че в настоящата извънредна ситуация здравето на клиентите, партньорите и служителите на Райфайзен Лизинг и техните семейства са от най-висок приоритет.

Поради това, бизнес срещите са ограничени, а офисите ни работят с ограничен достъп на външни лица – основно за нови сделки и неотложни дейности. При необходимост от посещения в офисите ни Ви молим предварително да уговаряте среща с наш служител.

 

Взели сме мерки и сме осигурили непрекъсваемост на работните процеси в компанията. Продължаваме да извършваме стандартните си търговски операции, както и да изпълняваме услугите, които обичайно предлагаме на нашите клиенти, при строги мерки за безопасност. Служителите на Райфайзен Лизинг в цялата страна продължават да бъдат на Ваше разположение в обичайното си работно време, но дистанционно – на мобилните си телефони и електронна поща, чрез които ще може да отговорят на всичките Ви въпроси и по възможност да Ви обслужат . В Централният офис на Райфайзен Лизинг също са въведени мерки за запазване здравето на нашите служители и клиенти, в пълно съответствие с обявените изисквания за безопасност от съответните органи.

 

Предвид ограниченията в работата на нотариалните кантори и с оглед спазване на мерките за безопасност, временно е преустановено прехвърлянето на изплатени лизингови автомобили. За тях ще осигурим застрахователно покритие съобразно условията на избраните по договора за лизинг застрахователни компании, но изпращането на застрахователните полици към Вас е възможно да бъде забавено поради наложени ограничения в размяната на документи от повечето застрахователни компании.

За повече информация относно застраховките, както и до момента, се обръщайте към обслужващия Ви застрахователен посредник, а ако срещате проблеми – към нас.

 

В случай че търсите обща информация или нямате контакт с наш служител, Ви молим да се свържете с нас на тел. 02/491 9 160 или на е-мейл office@rlbg.raiffeisen.bg.

 

Качественото обслужване на нашите клиенти и партньори винаги е бил основен фокус в работата на кампанията. Ежедневно следим развитието на настоящата кризисна ситуация и сме в готовност да вземем допълнителни мерки.

 

При възстановяване на нормалния ритъм на работа ще Ви уведомим своевременно.

 

 

С уважение,

 

Екипът на Райфайзен Лизинг